Nové stroje Hammer Strength, přijďte otestovat!

Otevírací doba

Pondělí 630 - 2100
Úterý 630 - 2100
Středa 630 - 2100
Čtvrtek 630 - 2100
Pátek 630 - 2100
Sobota 730 - 2100
Neděle 730 - 2100
 

Kontakt

Stepan Domorád

Štěpán Domorád

V případě dotazů volejte 777 822 881

 

Aktuality

Na velikonoční státní svátky otevírací doba beze změny!

27. 03. 2024

Vážení sportovní přátelé, o velikonočních svátcích budeme mít otevřeno beze změny otevírací doby. Těšíme se na Vaší návštěvu

Otevírací doba přes vánoční svátky

12. 12. 2023

Vážení sportovní přátelé, během vánočních svátků bude otevřeno každý den, nehledě na to, zda-li je svátek, nebo není. Jediné dvě ...

Nový ceník od 1. ledna 2024

18. 11. 2023

Vážení, vlivem nárůstů cen energií, náhradních dílů, maziv, cen služeb (čalounění, lakování apod.), inflace, zvětšení prostor, nákupu nových strojů, renovací ...

 
Facebook
Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Nová část Fitness Nautilus - jak bude vypadat?

Vážení sportovní přátelé,

na Vaše přání Vám poodhalujeme vizi nové části fitness, která posune naše/Vaše centrum na zcela novou úroveň a řeší většinu dosavadních nedostatků.

 

1.) PROSTOR

Dosavadní cvičební plocha se rozroste o 60m čtverečných. To nám umožní přesunout část strojů ze "staré" části fitness do té nové a všude tak bude více místa a soukromí.

2.) DESIGN, SVĚTLO A EKOLOGIE

V novém prostoru bude zcela rovná podlaha, která bude pokryta vysoce kvalitní gumou, která se vyrábí z 90% z recyklátu pneumatiky. Moderní LED osvětlení v teplotě 4000k poskytne designové, úsporné a vysoce efektivní světlo. Stěny budou pokryty malbou v kombinaci s betonovou stěrkou a velkoplošnými zrcadly. Celý prostor je obklopen okny, takže se nebudete cítit uzavřeně a stísněně.

3.) TECHNOLOGIE

Speciální designové okénko s LED osvětlením bude sloužit jako odkladač a velkokapacitní nabíjecí stanice pro mobilní telefony.

4.) ROZCVIČOVNA, STREČINK A FUNKČNÍ ZÓNA

Jedna třetina nového prostoru bude zcela vyhrazena strečinku a funkčnímu tréninku se stropním žebříkem, žebřinami s hrazdou od firmy Grünsport v kombinaci lak/nerez, kettlebellům, gymnastickým míčům, podložkám, medicinbalům, stupínkům, plyometrickým bednám a dalšímu vybavení od top světové firmy Ziva, která dodávala vybavení na olympijské hry. Tuto zónu orientujeme na západ, takže při večerním tréninku budete moci sledovat červánky při západu slunce, což se k relaxaci při strečinku jistě hodí.

5.) BOOOTY BUILDER V8

Absolutní senzací je norský Booty Builder, který je již osmou a dosud nejdokonalejší verzí stroje na hip-thrusty na světě! Popularita tohoto stroje v zahraničí nezná meze a my Vám přinášíme tu nejnovější variantu, která je nejúčinější, nejsnadnější na nastavení a nejkomfortnější. Díky dokonalé biomechanice stroje a precizně spočítaným úhlům platformy dosáhnete daleko lepších výsledků při snaze o dokonalé pozadí. Již žádné těžké tahání lavičky pod multipress, nošení kotoučů a tlačící osa. Vše bude nyní tak snadné a efektivní. Bezpečnostní pás ani neucítíte, využijete plný rozsah pohybu a maximalizujete aktivaci hýždí na úkor svalů stehen. Neexistuje nic lepšího pro sexy zadek, než Booty Builder V8. Tato verze zároveň přináší zátěž ve formě cihliček až do váhy 160kg! Navíc lze k tomuto lineárnímu odporu přidat speciální BB gumy, které změní odpor na progresivní. 

6.) ZAKOPÁVÁNÍ V LEŽE

Stroj, který nám tu chyběl. Nejvyšší řada nejlepšího českého výrobce posilovacích strojů firmy Grünsport se jmenuje "Deluxe". A právě z řady Deluxe bude zakopávání v leže na cihličkovou zátěž. Řada deluxe se vyznačuje exklusivním designem jeklů, které jsou z části hranaté, z části oblé a hlavně 3mm silné. Snadné nastavení zátěže z pozice cvičence, anatomický zlom v oblasti kyčlí, části z ušlechtilých materiálů a mnoho dalšího pro dokonalé a silné hamstringy (zadní stehna).

7.) NASTAVITELNÁ LAVICE NA BŘICHO

Dalším strojem Grünsport Deluxe je polohovací lavice na procvičení břicha. Standartně pro sedy lehy v různém úhlu se zachycenými chodidly, ale díky šikovným madlům (které nejsou na fotografii) lze cvičit velmi efektivně na lavici i obráceně zvedání nohou. Kulaté zakončení čalounění je dalším znakem exkluzivní řady Deluxe a bude i na tomto stroji.

8.) STROJE NA BŘICHO LIFE FITNESS V NOVÉM KABÁTĚ

Stroje Life Fitness Signature Ab Crunch Bench a Leg Raise dostanou nový kabát a budou přemístěny do nové části fitness. Součástí repasu bude klasicky nový lak, čalounění, samolepky a lakované plasty.

9.) STROJE NA ZADEK A BŘICHO POHROMADĚ

Do nové části fitness přesuneme i další stroje na zadek a břicho, čímž vznikne ucelený komplex, který bude poskytovat obzvláště našim klientkám klidnou část fitness pro rozcvičení, trénink zadečků, bříška a následný strečink.

 

Pokud vše půjde hladce, novou část Fitness Nautilus Vrchlabí otevřeme již v únoru.

Fitness-Nautilus