Nové stroje Hammer Strength, přijďte otestovat!

Otevírací doba

Pondělí 630 - 2100
Úterý 630 - 2100
Středa 630 - 2100
Čtvrtek 630 - 2100
Pátek 630 - 2100
Sobota 730 - 2100
Neděle 730 - 2100
 

Kontakt

Stepan Domorád

Štěpán Domorád

V případě dotazů volejte 777 822 881

 

Aktuality

Na velikonoční státní svátky otevírací doba beze změny!

27. 03. 2024

Vážení sportovní přátelé, o velikonočních svátcích budeme mít otevřeno beze změny otevírací doby. Těšíme se na Vaší návštěvu

Otevírací doba přes vánoční svátky

12. 12. 2023

Vážení sportovní přátelé, během vánočních svátků bude otevřeno každý den, nehledě na to, zda-li je svátek, nebo není. Jediné dvě ...

Nový ceník od 1. ledna 2024

18. 11. 2023

Vážení, vlivem nárůstů cen energií, náhradních dílů, maziv, cen služeb (čalounění, lakování apod.), inflace, zvětšení prostor, nákupu nových strojů, renovací ...

 
Facebook
Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Nautilus Nitro Pullover

Vaše oblíbené fitness centrum nese název americké firmy, která se nezmazatelně zapsala do historie bodybuildingu a fitness svým prvotřídním a hlavně nesmírně funkčním posilovacím nářadím. Nejznámějším a dnes již legendárním strojem, který vynalezl Arthur Jones je Pullover s biomechanickou ledvinou, která má tvar mořské loděnky (nautila). Hlavní myšlenkou bylo, že pokud dokážeme v průběhu cvičení měnit odpor, dokážeme i lépe vyčerpat a tím stimulovat svaly, které mají v každé jednotlivé části cviku jinou potenciální sílu. To, co je tedy s činkou nemyslitelné, dokázala firma Nautilus přenést na své stroje a získat si tak miliony příznivců po celém světě!

 

Klíčem k úspěchu posilovacího stroje je vždy to, že musí umět něco, co neumí činka. Nautilus Pullover to splňuje hned několikrát. Nejenom, že umí pracovat tak efektivně s biomechanikou, že v nejtěžší fázi pohybu, kdy už byste za konstatního odporu nebyli schopni dotáhnout pohyblivou hrazdu až k pasu a tím pádem byste přišli o závěrečnou konktrakci širokých zádových svalů, vám ulehčí a zátěž tak bude relativně lehčí, ale také umí pracovat v neuvěřitelném rozsahu pohybu 250°.

 

To, co je s činkou nemyslitelné, je pracovat v gravitačně nepříznivém prostředí. Nautilus Pullover toto dokáže a pracujeme tak ve 250°, čímž se z Pullover na stroji Nautilus stává cvik s největším rozsahem pohybu v ramenních kloubech vůbec! Proto je Nautilus tak účinný pro rozvoj širokého zádového svalu a dalších svalových skupin.

Legendy tohoto sportu cvičili a cvičí pullover na stroji a vědí proč. Na archívních obrázcích můžete vidět kulturisty zvučných jmen, jako je Sergio Oliva (Mýtus), Arnold Schwarzenegger (Rakouský dub) nebo Mike Mentzer (mr. Heavy Duty). 

 

Podařilo se nám sehnat originál americký Nautilus Pullover z komerčně nejúspěšnější série Nitro, abyste si mohli jeho účinky vyzkoušet na vlastní kůži (nebo spíše na vlastní záda). Tento stroj disponuje kromě již výše zmíněných vlastností také polohovatelnou sedačkou s číslováním, abyste si mohli vaši optímální výšku posedu zapsat. Dále pak bezpečnostní pás, aby jste při použití větších zátěží neputovali po sedačce. Revoluční systém volení zátěže, kdy ke klasické cihlové zátěži a do hmotnosti 111kg, můžete vždy připnout mezizátěž, která je rovna dvěma nebo čtyřem kilogramům. Nemusíte tedy zesílit o celou cihličku (7kg), ale můžete zvolit i mezistupeň! Komfortní je nejen sedák a zádová opěrka, ale také extra čalouněné opěrky loktů, díky nímž vyřadíte z pohybu ruce, hlavně pak dlouhou hlavu tricepsu. Extrémní masivnost stroje (hmotnost 290kg) a převod přes gumový řemen zajišťují naprosto plynulý, hladký a tichý chod stroje. Teď už zbývá ho jen vyzkoušet.

Fitness-Nautilus