Nové stroje Hammer Strength, přijďte otestovat!

Otevírací doba

Pondělí 630 - 2100
Úterý 630 - 2100
Středa 630 - 2100
Čtvrtek 630 - 2100
Pátek 630 - 2100
Sobota 730 - 2100
Neděle 730 - 2100
 

Kontakt

Stepan Domorád

Štěpán Domorád

V případě dotazů volejte 777 822 881

 

Aktuality

Na velikonoční státní svátky otevírací doba beze změny!

27. 03. 2024

Vážení sportovní přátelé, o velikonočních svátcích budeme mít otevřeno beze změny otevírací doby. Těšíme se na Vaší návštěvu

Otevírací doba přes vánoční svátky

12. 12. 2023

Vážení sportovní přátelé, během vánočních svátků bude otevřeno každý den, nehledě na to, zda-li je svátek, nebo není. Jediné dvě ...

Nový ceník od 1. ledna 2024

18. 11. 2023

Vážení, vlivem nárůstů cen energií, náhradních dílů, maziv, cen služeb (čalounění, lakování apod.), inflace, zvětšení prostor, nákupu nových strojů, renovací ...

 
Facebook
Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Čenda Jílek a jeho proměna za 4 měsíce

Dnes bych Vám rád představil Čendu Jílka a jeho proměnu za 4 měsíce! Provozní ředitel Tatry Mountain Resorts - (firma vlastnící a provozující skiareály, aquaparky, zabavní parky, golfové areály, hotely, restaurace a bary v celé Evropě), jemuž tachometr ukazuje 44 let, chodí cvičit do fitka od roku 2015. Sport mu ale není cizí i v jiných podobách. Kromě "nutnosti" lyžovat, se věnuje také vodním sportům, na kontě má již takřka 20 startů na běžecko-překážkových závodech, jezdí na kole, ale zaběhl si také maraton v New Yorku!
 
Pamatuji si jako dnes, když jsem Čendovi nabídnul spolupráci. Věděl jsem, že chodí cvičit pravidelně, má vůli, jen ta tělesná schránka tomu vizuálně neodpovídá. Od prvního dne měl trénink i stravu pevně danou a zodpovídal se mi každý den na telefonu. Jako u jednoho z mála jsem viděl, že skutečně sní jen to, co jsem mu napsal. I přes časově náročnou práci, neustálé cestování a chronický zánět kloubu na noze se na nic nevymlouval, ale pouze jsme společně hledali řešení daného problému. Kromě striktní diety, kdy zprvu měl největší problém porce ujíst, jsem Čendovi zcela uzmul i kofein a alkohol. Při tréninku jsme se soustředili na inervaci a následný rozvoz zádových svalů a techniku cvičení. A můžete si být jistí, že to bolelo! Chtělo to důvěru, vůli, odhodlání a disciplínu! Tady jsem po delší době našel klienta, který to splňoval bezezbytku!
 
Výsledkem našeho čtyřměsíčního snažení je úžasná fyzická proměna, která s sebou nese ruku v ruce zlepšení kvality života, zdraví, spokojenosti a sebedůvěry. Abychom dali na stůl i nějaká ta čísla:
 
Hmotnost: 110kg / 96kg
Pas: 115cm / 85cm
Tělesný tuk: 23,4kg / 14,7kg
Tuk: 21,3% / 15,25%
 
Čenda je nejenom sympaťák, ale i ukázkový příklad člověka, který se rozhodl se svým neuspokojivým vzhledem něco dělat a neodradily ho překážky. V autě konzumoval připravené krabičky, odjel spousty tréninků nohou na patách, aby ho nevyřadil bolavý palec a neochvějnou podporu nalezl v náručí své ženy.
 
V tréninku pokračujeme i nadále. Snažíme se nastavit režim, který je udržitelný do konce života. Čenda v sobě našel sílu změnit svůj život, možná bude inspirací pro někoho dalšího.
 
Čenda má slovo:
 
Byla to vyzva a to hned z nekolika duvodu. Tvrdy dril v posilovne kde jsem absolvoval okolo 90 treninku, vetsinu pod dohledem Stepana, pres neustale cestovani s krabickama s jidlem, kde jsem ve vlaku sklizel posmech od spolucestujicich, az po vynechani kafe a alkoholu. Trenink s trenerem je priblizne o 40% tvrdsi nez kdyz cvici clovek sam. Proto kombinace jidelnicku a cviceni s profikem je jednoznacne klicem k uspechu. A samozrejme disciplina. Dneska se citim skvele, lide me na ulici skoro nepoznavaji a jsem rad, ze jsme to se Stepanem dokazali. Velke diky take patri me manzelce za neustalou podporu.
 
Fitness-Nautilus